Nieuws

Home » Nieuws

Nieuws

14 oktober 2020

Nieuw in onze webshop: Het Fungi Factory potlood. Spreekt voor zich wat dat is toch?

 

1 oktober 2020

We hebben lesmateriaal ontwikkeld bij onze growkit. Voor 60 basisschool klassen in Utrecht is er dit jaar een lespakket gratis beschikbaar dankzij een subsidie van Utrecht Natuurlijk en Utrecht4GlobalGoals. Meer weten? Kijk hier of mail naar martha@fungifactory.nl.

 

10 september 2020

Dit jaar hebben we voor het eerst kerstpakketten! Ons kerstpakket-zonder-afval geeft je werknemers leuke producten waarvan niets bij het restafval hoeft. Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen of een speciale verpakking? Wij maken het pakket net wat specialer voor jouw werknemers. Meer weten of bestellen? Mail naar info@fungifactory.nl.

 

22 juni 2020

Door een foutje van ons hebben een groot aantal mensen vandaag een bevestigingsmail gehad van bestellingen van twee jaar geleden. Mocht je zo’n mail gekregen hebben kan je deze weggooien, we weten dat het geen huidige bestelling betreft!

 

11 juni 2020

Dit jaar bieden we in samenwerking met Utrecht Natuurlijk onze growkit ook aan voor het basisonderwijs. Het werken met een growkit in de klas geeft leerlingen de kans om onderzoekend te leren over afval als grondstof en schimmels. Meer weten over het Programma van Utrecht Natuurlijk voor Natuur en Milieu educatie? Kijk hier.

 

3 juni 2020

Ilse sprak met Sandra van Kampen van Utrechts Voer over hoe wij ons bedrijfsmodel zagen veranderen in corona tijden. Luister de podcast hier.

 

1 juni 2020

De Keuken van Utrecht maakte live Mexicaanse snacks met onze oesterzwammen. Kijk hier de video terug.

 

28 mei 2020

De filmpjes die Voorlopers Utrecht maakte over initiatieven in Utrecht zijn te zien via RTV Utrecht! Houd de Facebook van Voorlopers in de gaten voor uitzendtijden.

 

23 april 2020

Nieuw in onze webshop: het Maak-je-eigen-growkit pakket. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om je oude growkit weer als nieuw te maken, of om andere emmertjes/tonnen te gebruiken als growkit.

 

6 april 2020

We zitten in het Paaspakket van Locals Utrecht! Bestel via de website van Locals Utrecht en steun ons en andere Utrechtse ondernemers die getroffen zijn door de corona maatregelen.

 

4 april 2020

Nieuw verkrijgbaar in onze webshop: het Cadeaupakket-zonder-afval. Ook verkrijgbaar in grotere oplages als kerstpakket! Mail martha@fungifactory.nl voor meer info en prijzen.

 

13 maart 2020

Helaas moeten wij onze workshop Oesterzwammen kweken op koffiedik cancellen vanwege de Corona maatregelen. Een nieuwe datum zal worden geprikt wanneer meer duidelijk is. Houd onze social media in de gaten.

 

10 januari 2020

Henk Westbroek was vandaag op bezoek om een item te maken over ons voor RTV Utrecht. Terug te vinden op hun website onder ‘Fabriek vol champignons’ (niet onze titelkeus zoals je wel snapt :)). Gelijk naar de goede pagina kan hier.

Fungi Potlood
Lesideeen
Kerstpakket
Maak je eigen growkit pakket
Cadeaupakket-zonder-afval