Lesideeën bij de kweekset

Leerlingen van nu voorbereiden op Nederland Circulair 2050


Lesideeen

School buiten Provincie Utrecht?

Helaas hebben we op dit moment geen gratis lespakketten beschikbaar voor scholen buiten de Provincie Utrecht. Dit vinden we zelf ook erg jammer, maar we kennen onze eigen stad het beste en konden hier de juiste subsidiepotjes vinden. Mocht je een subsidie weten die zo’n soort project met gratis lespakketten mogelijk zou maken in een andere stad of provincie? Laat het ons zeker weten! Ideeën kunnen gemaild worden naar onderwijs@fungifactory.nl.

Lespakket bestellen. 

Het lespakket is wel te bestellen voor scholen in het hele land, maar dan dus helaas niet gratis. Het lespakket bestellen kan hier.

Gratis lespakketten voor scholen binnen Gemeente Utrecht: Voor schooljaar 2021 – 2022 hebben we 10 gratis lespakketten voor 10 Utrechtse klassen! Deze worden mede mogelijk gemaakt door Utrecht Natuurlijk. Wil je je aanmelden voor een gratis lespakket? Mail naar onderwijs@fungifactory.nl op welke school je lesgeeft, voor welke groep het is en wanneer je met het lespakket aan de slag zou willen. Je kunt het hele schooljaar starten met het lespakket!

Gratis lespakketten voor scholen binnen Provincie Utrecht: Voor scholen in Provincie Utrecht (inclusief Gemeente Utrecht natuurlijk) hebben we nog eens 50 gratis lespakketten beschikbaar via ons project ‘van koffie tot knolselderij‘. Wil je je aanmelden voor een gratis lespakket? Mail naar onderwijs@fungifactory.nl voor welke groep het is en wanneer je met het lespakket aan de slag zou willen. Je kunt het hele schooljaar starten met het lespakket.

Over het lespakket: De lesideeën zijn ontwikkeld voor de bovenbouw van de basisschool, maar zijn ook zeer geschikt voor onderbouw middelbare school. Meer weten over de inhoud van het lespakket? Kijk hier.

0