Gratis lespakket

Home » Gratis lespakket

Lesideeën bij de kweekset

Leerlingen van nu voorbereiden op Nederland Circulair 2050


Lesideeen

School buiten Provincie Utrecht?

Helaas hebben we op dit moment geen gratis lespakketten beschikbaar voor scholen buiten de Provincie Utrecht. Dit vinden we zelf ook erg jammer, maar we kennen onze eigen stad het beste en konden hier de juiste subsidiepotjes vinden. Mocht je een subsidie weten die zo’n soort project met gratis lespakketten mogelijk zou maken in een andere stad of provincie? Laat het ons zeker weten! Ideeën kunnen gemaild worden naar onderwijs@fungifactory.nl.

Lespakket bestellen. 

Het lespakket is wel te bestellen voor scholen in het hele land, maar dan dus helaas niet gratis. Het lespakket bestellen kan hier.

Gratis lespakketten voor scholen binnen Provincie Utrecht: Voor scholen in Provincie Utrecht (inclusief Gemeente Utrecht natuurlijk) hebben we 50 gratis lespakketten beschikbaar via ons project ‘van koffie tot knolselderij‘. Wil je je aanmelden voor een gratis lespakket? Mail naar onderwijs@fungifactory.nl voor welke groep het is en wanneer je met het lespakket aan de slag zou willen. Je kunt het hele schooljaar starten met het lespakket. Deze gratis lespakketten worden gefinancierd vanuit LEADER Utrecht Oost, een subsidie van Provincie Utrecht en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Meer weten over ons LEADER project of hun projecten? Kijk op deze pagina voor informatie over ons project, en op deze pagina voor informatie over hun projecten.

Over het lespakket: De lesideeën zijn ontwikkeld voor de bovenbouw van de basisschool, maar zijn ook zeer geschikt voor onderbouw middelbare school. Meer weten over de inhoud van het lespakket? Kijk hier.