Utrechtse bitterballen & kroketten

Lekker – vegetarisch – duurzaam


Fungi Factory kweekt in Utrecht oesterzwammen op Utrechts koffiedik. Daarvan, en van de voetjes van biologische oesterzwammen, maken wij heerlijke vegetarische bitterballen en kroketten. Een lekker en duurzaam alternatief voor gewone bitterballen of kroketten. Wil je ook genieten van onze oesterzwam bitterballen of kroketten? Een doos in je vriezer voor je vrijdagmidagborrel? Een paar dozen als midnightsnack op je verjaardagsfeest of bruiloft?

Je kan grotere hoeveelheden op afspraak diepgevroren bij ons komen ophalen.

Bitterballen: 80 stuks voor 45 Euro.

Kroketten: 30 stuks, ook 45 Euro.

Je kan ook kleinere hoeveelheden kopen (bevroren, of gebakken met een broodje) bij Bigoli, onze partner in de binnenstad.

Om bitterballen of kroketten te bestellen mail naar info@fungifactory.nl.

Bitterbal

Direct genieten van onze oesterzwambitterbal?

Je kan ook iemand anders onze bitterballen en/of kroketten laten klaarmaken. Zo hoef je er zelf alleen nog maar van te genieten! Hieronder een overzicht van de restaurants, café’s en cateraars die de Fungi Factory snacks serveren.

Direct bestellen kan in Utrecht bij Broei op de Oosterkade, Vroeg in Bunnik,  The Colour Kitchen op de Oude Gracht en in Zuilen, Kantien in Oog in Al, Restaurant Venster in Leidsche Rijn, De Pomp aan de Croeselaan, De Utrechter op Vredenburg, Landhuis in de Stad in Oog in Al, Tuincafé Botanica op de Uithof, Café Lijn 4 op de Twijnstraat, In Zuilen zijn ze te bestellen bij Werkspoorcafé de leckere, de Nijverheid en de Ping Pong Club, . Net buiten Utrecht kun je onze bitterballen ook bestellen bij Groepsaccomodatie Venwoude in Lage Vuursche.

Zoek je een cateraar die onze bitterballen en/of kroketten in haar assortiment heeft? Neem dan contact op met Troost & Proost, Qeet Utrecht, Oud London, The Colour Kitchen of Chef Centraal (Amsterdam).

Bij De Moestuin in Utrecht kan je op een prachtige plek een feestje organiseren en genieten van onze snacks.

0