Workshop, bedrijfsbezoek of presentatie


Je kunt ons op allerlei manieren ontmoeten.  Hieronder staan een paar van onze mogelijkheden. Staat je wens er niet tussen? Mail dan naar info@fungifactory.nl met waar je op zoek naar bent.


Teamuitje

Wil je op informele wijze inspiratie opdoen over duurzaamheid binnen je organisatie en in je persoonlijke omgeving? Heb je zin om te zien hoe wij oesterzwammen kweken op koffiedik en elke dag werken aan een gezonde stad zonder afval?

Wij verzorgen bedrijfsbezoeken op maat.  We kunnen een je een dagdeel volledig ontzorgen met een mooi programma inclusief borrel en eten. Gewoon een paar uur praktische inspiratie opdoen kan ook.

Meer weten? Stuur ons een mail met jullie wensen en we gaan voor je aan de slag.

Lees hier de reactie van de Rabobank op hun bezoek
“Fungi Factory heeft ons volledig ontzorgd, door een mooi programma samen te stellen, met gave locatie, workshop en een heerlijke borrel met lokale hapjes en biertjes! In onze eigen GROW kit groeien we nu zelf onze Oesterzwammen. Kortom, een échte belevenis vol met inspiratie, maar ook niet te vergeten in een ontzettend goede sfeer. Een aanrader voor elk team dat op een informele wijze wil ervaren hoe het thema duurzaamheid binnen de eigen organisatie en in ieders persoonlijke omgeving het verschil kan maken. Dat allemaal op een prachtige locatie in de Botanische Tuinen. Janneke van Raak, Manager FR&R, Rabobank”

Presentatie

Wil je dat wij bij jou langskomen?

Wij vertellen graag ons verhaal bij jouw bedrijf of evenement en nemen je mee met onze missie. We kunnen je collega’s of bezoekers meenemen in het verhaal van de circulaire toekomst, laten zien hoe wij dat invullen en meedenken hoe jullie bedrijf meer kan doen met bedrijfsafval, inkoopbeleid en MVO-beleid.

Stuur ons een mail naar info@fungifactory.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

0